2010. november 22., hétfő

Nagyon Katás...




Nagyon megtetszettek Kata kígyói.Megpróbáltam először csavart heringgel,de nem akart összejönni...aztán sima heringgel,de az sem akart működni:S Így végül maradt a jó öreg RAW:)Amit egyébként egyre jobban kedvelek...

2010. november 16., kedd

Báli szezon

Ezt a kis kék peyote hármoszöges fülbevalókat egy néni nyerte meg,de Ő oda adta az osztálytársamnak,aki hétfőn büszkén mutatta hogy mije van:)




Ezt a fülbevalót is falubeli nyerte meg(Robi neked is jól áll)




Őt sajnos nem tudom ki nyerte,mert anyu nem ismerte:)


Na szóval,a hétvégén SZMK Bál volt az iskolában(ahova gyerekek sajnos nem mehettek:(( ),és készítettem néhány tombola-ajándékot:)

És még egy jó hír:az iskolai tök faragó versenyen is én nyertem.Két tökkel indultam,két ajándék volt(tanárok részéről egy notesz és egy halloweenes toll és a DÖK részéről egy torta).A nyertest szavazással döntötték el és mindkét tököm nyert:)A tortát nagyon köszönöm az osztály társaimnak,akik egész szünetben az én tökeimre szavaztak,aminek ugye meg is lett az eredménye!Köszönöm Nektek!Valamint Marika néninek azt a finom tortát...nyammm:)

2010. november 10., szerda

Pif ajándékom....végre!!!


Már korábban is jelentkeztem két blogba,akkor nem kaptam semmit sem:(Most újra vettem a bátorságot és íme az első végeredmény!!!
Ládikótól kaptam ajándékot,ami nagyon tetszik!!!
És úgy örültem amikor áthozta a Köri a levelet és kibontottam és benne volt ez a szépség és,és,és:)De ez még úgy látszik nem volt elég a héten,ugyanis ELSŐK LETTÜNK BALLÓSZÖGÖN A NÉMET VERSENYEN:))))

2010. november 2., kedd

Alapítványi hétvége



Huhh,hát ez még kb. augusztus 20. körül lehetett.Valami kis egyszerű de mutatós láncot szerettem volna,hát ez lett!Nem tudom ki nyerte meg mert sajnos és máshol voltam(falunap,Csökmői Sárkány Nap).De a szerencsés nyertesnek remélem tetszik és büszkén viseli:)