2012. január 29., vasárnap

PIF játék nálam:)

Ewanál és Katanál jelentkeztem a játékra.Nagyon örülök hogy újra játszhatok!Akinek van kedve, jelentkezzen!
Szabályok:
1. Bárki játszhat, akinek blogja van.
2. Az első 3 ember, aki kommenteli ezt a bejegyzést, melyben jelentkezik, ajándékot kap tőlem, amit én készítek. Az ajándékot az elkövetkezendő 365 napon belül juttatom el az első 3 jelentkezőnek.
3. A "nyertesek" kötelezően vállalják, hogy kiteszik ezt a felhívást a blogjukban és a fent írtak szerint ők is továbbviszik. (Csak ebben az esetben jár tőlem az ajándék!)


Tudom, mostanában nagyon el vagyok veszve..túl vagyok a felvételin, már a kijavított eredményeket is megkaptam. Örülök neki nagyon, mert úgy gondolom hogy jól sikerült. Még van egy szóbelim németből, remélem az is sikerülni fog. A tanulás és a barátok kerültek most jobban előtérbe a gyöngyök mellett. Magamnak nem is fűztem, csak azt amit a Zugos játékra készítettem. Voltak kérések is, azokat fűzögettem meg gyurmázgattam. :)
Úgyhogy élek még, de sajnos a gyöngyökre kevesebb időm marad. És van mutatni valóm pedig, csak a fotózásig kellene eljutnom valahogy. :)
Ja, és ez a 199. bejegyzésem!!!!:))))

2012. január 15., vasárnap

Kultúrák harca


Még tavaly volt egy pályázat a facebook Gyöngyfűzés oldalán. Egy nép ékszert kellett készíteni,lehetett választani az afrikai,kelete és a kalocsai motívumok közül. Ahogy kihirdették a pályázatot,aznap este el is készült a minta. Nyomtattam egy peyote papírt,és színes ceruzával elkezdtem tervezni. A végén már folyt a szemem,álmos is voltam,de a minta legalább kész volt. Aztán jöhetett a fűzés! Nagyon élveztem,mert még ilyen karkötőt sohasem készítettem,igazából nem is nagyon az én stílusom,de végig Judit néni volt az eszembe,mert ő táncol és a stílus is közel áll hozzá. A szélén lévő 15-ös kását is csak kíváncsiságból fűztem oda,de a végén már nem bontottam vissza,mert tetszett így:)) Még a tesóm kezére is kicsi lett,de megtoldottam a két végét 4 mm-es csiszolttal és így már egy átlagos kézre jó!
Köszönöm mindenkinek aki lájkolt,esetleg megosztott!Egy profi fotózást nyertem erről a karkötőről.Nagyon örülök,mert nagy élmény,nagy kihívás volt ez a pályázat!
Elmondhatom,hogy mostmár nekem is van saját peyote mintám! :))))