2012. augusztus 30., csütörtök

Kistesó :)Na nem igazi..:D Bár én nem bánnám, de úgy látszik már csak saját gyerekem lesz. :)

Egy ugyanilyen nagyobb medál készült még régebben, most ahhoz kértek egy kisebbet. A közepén saját kaboshon van.

Még mindig nem vagyok túl aktív, sem bejegyzésileg, sem pedig kommentek terén. Már nagyon várom a sulit, jó lesz minden nap bejárni a városba! Olyan lassan telnek most a napok...pedig egész nap van mit csinálnom így is. :)

2012. augusztus 21., kedd

Filled square

Anyunak készült, csak úgy. Ballagásomon adtam oda neki, meg is volt lepődve! A krém színű mellett ez a másik nagy kedvence, sokat hordja. Még anyák napjára választottunk neki egy felsőt a tesómmal, és ahhoz tökéletesen passzol. A mályva és a copper színű gyöngyök az Egyedigyöngyből valók, nagyon gyönyörűségesek, készült még egy nyaklánc ilyesmi gyöngyökből, csak más színben. Később azt is mutatom majd. Legszívesebben az összes színű gyöngyüket kipróbálnám, mert annyira szépek! Érdemes benézni hozzájuk, sok-sok minta, egységcsomag, gyöngy, alapanyag... biztos talál az ember valamit, amibe azonnal beleszeret!

Köszönöm Kriszta a segítséged, hogy elkészülhessen a nyaklánc!

Minta: Trytobe

2012. augusztus 12., vasárnap

Rose

Zsuuunál szerettem bele egy hasonló fülbevalóba. Mivel mostanában több korall-rószaszín ruhám van, így a szín el volt döntve. A sarkokra tettem kását, így picit tüsis lett. Kényelmes, lógós, pont nekem való. Imádom!!!


A legalsó képen épp szolgálat közben látható :D Bankett 2. felvonásán készült, köszi Bia! ♥ Két bankettünk volt, az elsőn buliztunk egy nagyot, részemről felejthetetlenre sikeredett. A másodikon pizzáztunk, beszélgettünk, nevettünk sokat. Elröppent a 8 év. Már nincs is egy egész hónap a szünetből, de már nagyon várom a városi életet. Úgy érzem, szeretni fogom! :)