2011. július 24., vasárnap

Csere

Kleopátra:Dia


India:Ande


Heringlánc


Granada:Sabine Lippert
Száva:Cseresznyevirág


Egyszer rátaláltam Edina blogjára,aki csodás szappanokat készít.Írtam is neki,hogy belemenne-e egy cserébe.Nagyon örültem mert elfogadta,és meg is írtam neki hogy miket szeretnék,én pedig küldtem képeket ékszerekről.Kiválasztotta,de írta még hogy tudnék-e készíteni az egyik barátnőjének süthető gyurma karkötőt,és erről is küldött képet.Hát...többször hozzáfogtam,de nagyon ronda lett,elküldtem neki,de mondtam hogy szerintem ne küldje el a barátnőjének,mert bevallom én is,hogy irtó csúnya lett.Erről képet sem csináltam.Úgy maga gyurma szerintem jó lett,csak az összeállítás miatt lett csúnya....de ez van,csak gondoltam elküldöm hogy lássa ő is miért mondom azt hogy ronda lett...de ő megoldotta,mert az ékszerekből küldött két nyakláncot,amikre viszont büszke is vagyok,mert ezek szerintem viszont szépek lettek...a képekkel ellentétben,mert ezek még június eleji fotók,mert így suli vége felé nem nagyon fűztem én sem,viszont ahogy már a jegyeket lezárták hozzá is kezdtem ezeket megcsinálni:-)))
Nagyon köszönöm a cserét Edina,szuperek a szappanok és a krém is!!!

8 megjegyzés:

Edina írta...

Bizony! Nagyon szép lett mind!!! És Erika barátnőmnek is nagyon tetszettek amiket odaajándékoztam :) Úgyhogy Zsófikám többszörös örömet okoztál a nyakláncaiddal!
Nagyon nagyon szépen köszönöm Neked!
És még mindig csak ámulok Rajtad... annyi idős-sőt egy picit fiatalabb is-vagy mint a fiam és milyen ügyes vagy! El sem hiszem!
Örülök hogy tetszenek a szappanok:)
puszikállak

Magdi írta...

Zsófi nagyon sok szépséget készítettél, ügyes vagy!! Egyik szebb mint a másik, ezek már igazi profi munkák!!!!

Zsófy írta...

Edina!Örülök hogy tetszik Nektek,de a karkötőnek csak jobban örült volna szerintem mert az volt a vágya...
Nem tudom hogy a fiad mikori,én június végi vagyok,de a 14 megegyezik:-)))))
Pusziiii!!

Zsófy írta...

Köszönöm Magdi!!!

erikastyle írta...

Kedves Zsófy!
Köszönöm a nyakláncot, nagyon szépet alkottál! Csak így tovább, nagyon ügyes vagy! :) A gyurma miatt ne legyél elkenődve, nagy kihívásnak látszódót, a kép szerint is.
Szia! Erika

Zsófy írta...

Szia Erika!Örülök hogy tetszenek a láncok!!:)))

Cimbilimbi írta...

Gyönyörű mind! Tudom, sokat hallod, milyen ügyes vagy, remélem nincs még eleged belőle :) Tényleg fantasztikus érzéked van a színekhez, formákhoz.

Zsófy írta...

Köszönöm Cimbi!!Pedig ha visszanézek a blogom elejére...miből lesz a cserebogár:))))))))))))