2012. június 17., vasárnap

BallagásomVirágaimmal :))


Év diákja lettem :))


OsztályfőnökömmelRenivel


Fiúkkal :) ♥


Jeles tanulmányi eredményért járó könyvBúcsúzás a 7.-től

FannivalTablóképemElérkezett ez az idő is, elballagtam az általánosból. Fel voltam készülve hogy fogok sírni picit, ahhoz képest viszont egész jól tartottam magam. Nem minden ajándékot sikerült átadnom még, a tanáriba viszont fel kellett mennem és mondta Ilike néni hogy menjek már oda... kaptam Tőle egy szál rózsát! Azt mondta hogy én vagyok 2. diákjuk, aki túlnőtte őket, mert bizony a gyöngyfűzést itt kezdtem el. Nagyon jól esett ezt hallani. Judit nénitől is kaptam ajándékot, gyöngyöt és egy kis telefondíszecskét gyöngyből, valamint egy levelet. Utána pedig bementünk a termünkbe, amit a tesómék nagyon szépen feldíszítettek, kaptunk tőlük egy tábla csokit és egy szál szegfűt. Aztán bejöttek ők is elbúcsúzni. Na itt sírtam el magam, mert van nekünk egy 4-esünk (nekem még van egy fiú akivel nagyon jóban vagyok), és ebből egy fiú még hetedikes...furcsa lesz hogy nem találkozunk minden nap.
Körbementünk az osztályokban, megkaptuk a virágainkat, lement a ballagás. Kaptam könyvet a jeles bizonyítványért, közösségi munkáért, illetve az Év diákja címet is megkaptam.
Megvártam míg a tesómék végeznek, hogy attól a hetedikes fiútól is el tudjak köszönni. Addig meg a kezembe volt az összes virág, meg a Matyival beszélgettünk még erről-arról. Kijöttek a Petiék, és ő rohant is összeszedni a díszítést, de annyi időt szánt rám hogy elköszöntünk, puszilkodtunk, meg ilyenek.. (még mielőtt valaki többet gondolna, csak barátok vagyunk!!!) :)))
Márkó is adott puszit, Matyi is megvárt így tőle is kaptam puszit.
Nagyon sokan odajöttek hozzám gratulálni mind a bizonyítványhoz, mind pedig hogy milyen csinos lettem! Annyira jól esett!
Itthon pedig megvacsoráztunk, beszélgettünk, nevettünk sokat...
Ez a korszak lezárult, szeptembertől jön egy újabb kihívás! :)

6 megjegyzés:

kirszti írta...

Gratulálok Zsófi! Nagyon csinos vagy, szuper a tablóképed! :) Sok sikert kívánok az új sulihoz! :))

batorba írta...

Gratulálok neked a bizonyítványodhoz és kívánok minden jót a szeptember új kihíváshoz! Megy ez neked!:-)))

EWA gyöngyös világa! / EWA's World of Beads! írta...

Zsófy,öröm olvasni amit írtál,gratulálok a bizidhez és az ajándékokhoz ,a vagány kis csajsziból igazi nő lett,remélem a gimi is ilyen jól megy majd!!Remélem minden úgy alakul ahogy eltervezted,sok sikert!

Pósa Andrea írta...

Gratulálok, Zsófi, a szép eredményekért! Kívánom, hogy az új iskoládban is találj jó barátokat, és szeresd őket is majd úgy, ahogy a mostaniakat.

Liza írta...

Gratulálok a szép eredményekhez!
Sok sikert a továbbiakhoz!
Nagyon csini voltál a ballagáson! :)

Zsófy írta...

Köszönöm szépen Lányok! El sem hiszitek, mennyire jól esnek a szavaitok! Sajnálom, hogy nem jutott annyi időm hogy végignézzem a kedvenc blogjaimat és még kommenteljek is. Igyekszem pótolni a hiányosságaimat! :)) ♥