2011. augusztus 9., kedd

Miből lesz a cserebogár? - Játék:-)


Íme az ígért játékom!Ez most teljesen más lesz mint az előző,amolyan add tovább játék.Nem olyan rég,az FB-s csoportunkban merült fel,hogy megmutassuk a legelső munkánkat.Én ezt kicsit továbbgondoltam,és azt találtam ki hogy lehetne ebből játékot is csinálni.
A lényeg az lenne,hogy megmutasd a legelső élményed:-))),olyan továbbadós módon,mint pl. a díjakat is.
Nem tudom hogy ilyen létezik-e már a gyöngyösök és nem gyöngyösök körében.De ha nem,akkor én most elindítom!Bárkinek tovább lehet adni,a lényeg hogy kreatív legyen,varrás,gyöngyözés,gyurmázás,üvegezés,stb....
Az én első fűzésem ez a nyaklánc volt,még azt hiszem hogy 2009-ben,de lehet hogy még egy évvel előtte volt,ezt talán Judit néni még pontosabban tudná,mert ha jól tudom akkor az utolsó kézműves táborban fűztem ezt.Még a távol-keleti kásával készült,és biztos vannak hibái is,így ez alapján már nem tudnám megfűzni újra:-))

Akkor én kiválasztok 5 embert akiknek továbbadom ezt,és kérem hogy ők is adják tovább öt embernek!Nagyon köszönöm ha benne vagytok,és tovább adjátok:-)))
Batorba
Ewa
Juci
KozRi
Tiszi

Lenne még kinek továbbadnom,de majd Ti továbbadjátok...remélem:-)))
Olyan jó így visszanézni,visszagondolni,hogy mikor is készült...mik a hibái...mi az amit legközelebb másképp csinálnék,stb....:)

5 megjegyzés:

batorba írta...

Köszönöm! Én továbbadom. Bár most nem is tudom, mi volt első maradandóbb ajándéktárgy, amit készitettem...de legalább gondolkodom rajta.

Köszönöm neked és további szép napot!!!!:-)))
P.

Tiszi írta...

Kedves Zsófi, ez egy nagyon jó ötlet. És köszönöm, hogy kiszemeltél rá. Igyekszem megfelelni majd neki. :)

Zsófy írta...

Várom Lányok a képeket:-))

Jocsi írta...

Igen, én is úgy emlékszem, hogy a 2009-es táborban fűzted ezt a nyakláncot. De arra is emlékszem, hogy az előző években is nagyon szép, csak a mostani munkáidnál egyszerűbb ékszereket tudtál már fűzni, nagy-nagy türelemmel, precizitással. Egy időben meg állandóan szövött karkötők készültek. :-) Nemsokára találkozunk!

Zsófy írta...

Tényleg:-)De az igazi löketet ez a lánc adta meg.És igen,mindjárt itt a suli,de előtte még vár rám egy Hírös Hét!Utána pedig már csak a sulira koncentrálok:-)