2011. december 3., szombat

Horgolás


A gyöngyös boltos Zsuzsi néninek készítettem,még augusztus környékén át is adtam neki.A feltevése viszont elmaradt,de ezt most pótolom:)Jó is lett a kezére,és szerencsére tetszett is neki!Az apropója az volt a dolognak,hogy segített szerezni 40 mm-es középen lyukas ásvány donutot.Még az is pihenget a többi ásvány között,a megfelelő alkalmat várom csak:)))
Nagyon tetszik a gyöngyhorgolás,most kipróbáltam már vékonyabb fonallal...azzal meg még szebb!:)

Mivel nemsokára itt a karácsony,már az osztályban is kihúztuk a neveket.Furcsa,hogy ez az utolsó közös karácsonyunk...össze vagyunk már szokva...8 év azért mégiscsak 8 év,sőt valakivel már az ovi is együtt volt:)Örülök a páromnak,és kíváncsi vagyok hogy engem ki húzott:)
Csütörtökön matek versenyen voltunk Ballószögön,7 iskola közül holtversenyben 2. lett Ladánybene.A tesóm a 7. osztályosok között 3. lett:)Másnap a matek tanárom megemlítette az osztály előtt...olyan aranyosak voltak,ahogy tapsoltak:))Szeretem őket nagyon!!!!!:))

3 megjegyzés:

LUCY írta...

Fina y elegante.....precioso trabajo....

Cimbilimbi írta...

Szurkolok nagyon, hogy a horgolás örök szerelem maradjon, tán ad bátorságot nekem is, hogy nekilássak - eddig nem volt még merszem... Zsófi, újra megcsodáltam a kedvenc masnit, és újraolvastam a masnis bejegyzésed: most esett le a tantusz, hogy Kati néni a tanítványainak adott csokit a nagy nap dátumával - ez annyira meghat, kicsit sírdogálok is. Milyen nagyon jó nektek abban az iskolában! Kívánom neked, hogy mindig ilyen közösségben élj!

Zsófy írta...

Köszönöm szépen Lányok!
Cimbilimbi,szeretek itt lenni,de ez az utolsó évem:( Remélem majd a másik sulim is legalább ilyen jó lesz!:)